Friends for War Child live vanuit Agora

 

Woensdagavond 10 juni stond het Agora Theater volledig in het teken van War Child.
Friends for War Child

Tijdens de bijzondere tv-avond Friends for War Child gaven Marco Borsato en zijn dochter Jada (12), Tooske Ragas, Nelleke van der Krogt en Dotan miljoenen oorlogskinderen op creatieve wijze een stem.

Friends for War Child is een anderhalf uur durend live programma waarin War Child laat zien wat het is om als kind in oorlog op te groeien. Speciaal voor deze uitzending zijn Marco en Jada, Tooske, Dotan en Nelleke op pad gegaan naar Libanon en Colombia. Ter plekke hebben zij items gemaakt met oorlogskinderen die zij laten zien tijdens deze tv-avond. Uniek was dat de items werden voorzien van livemuziek, gespeeld en gezongen door de gasten zelf. Zo zongen onder andere Marco en Jada samen het nummer ‘Samen voor altijd’ en deden Marco en Tooske ook een duet. Ali B en Glen Faria verzorgden de livemuziek bij het item van Nelleke van der Krogt.

War Child werkt momenteel in elf landen met oorlogskinderen. De kinderen krijgen een veilige plek waar ze hun ervaringen kunnen verwerken en weer leren om kind te zijn. Omdat er nog zoveel meer oorlogskinderen zijn die de hulp van War Child nu zo hard nodig hebben, organiseerden War Child en EO deze tv-avond. Met trots heeft Agora hier een bijdrage aan mogen leveren.

Friends for War Child was op woensdagavond 10 juni om 21.25 uur te zien bij de EO op NPO 1. De tv-avond werd geproduceerd door I Care Producties.
 

Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum

Agora biedt voor iedere zakelijke bijeenkomst een eigentijdse en inspirerende omgeving. Ons prachtige, kleurrijke en spraakmakende gebouw vormt het ideale decor voor congressen, vergaderingen, feesten, tv-opnames en productpresentaties. De diverse multifunctionele theater- en bioscoopzalen en foyers bieden eindeloze mogelijkheden. Voorzien van alle technische faciliteiten én een uitstekende catering.

Contact

Agorabaan 12
8224 JS Lelystad
Tel algemeen: 0320 - 239230

Tijdens de zomervakantie gelden de volgende afwijkende openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag: 13:00 – 16:00 uur.

Contactpersoon: Jennifer van Dijk
Tel: 0320 - 239242
Email: j.vandijk@agora-lelystad.nl

Nieuwsbrief

Ja, ik blijf graag op de hoogte:


ManVrouw

Hoe kunt u ons vinden?