Vergaderen Lelystad

Uw ideale vergaderlocatie vindt u bij Agora Theater, Bioscoop en Congrescentrum in Lelystad!

Vergaderen LelystadZoekt u een unieke vergaderlocatie in het centrum van Nederland? Dan zit u goed bij Agora Theater, Bioscoop en Congrescentrum! Ons spraakmakende pand ligt in Lelystad, en is daarmee:

  • Centraal gelegen in het land
  • Goed bereikbaar
  • Weg van de files
  • Met parkeerplaatsen in overvloed
  • Een bushalte voor de deur
  • Het treinstation op loopafstand.

 

Vragen of reserveren?
of

Vergaderlocatie Lelystad met vele voordelen

U kiest voor Agora als u graag vergadert in een eigentijdse en inspirerende omgeving. Ons kleurrijke pand heeft van buiten en van binnen een frisse uitstraling. Dat kan goed helpen om medewerkers tijdens het vergaderen tot inspirerende ideeën te brengen.

Wij zorgen er ook voor dat u een persoonlijke gastvrouw heeft en daarmee goedverzorgde vergaderpauzes. Zo ontzorgen wij u en kunt u zich in alle rust focussen op de vergadering zelf.

Wat maakt Agora Theater, Bioscoop en Congrescentrum bijzonder?

Het unieke van onze locatie is dat u uw vergadering of zakelijke bijeenkomst kunt combineren met een bezoek aan ons theater of aan onze bioscoop. Ook leent ons pand zich er uitstekend voor om de vergadering af te wisselen met ‘energizers’ of theatrale intermezzo’s. Hiermee kunnen wij u ook van dienst zijn door mee te denken en / of onze contacten in te zetten.

Bekijk dit filmpje voor een impressie van het gebouw en de mogelijkheden als vergaderlocatie Lelystad:

4 hamer classificatie

Wij hebben ons speciaal laten classificeren om u het vertrouwen te geven dat u de juiste keuze maakt met ons theater, bioscoop en congrescentrum in Lelystad! Agora heeft namelijk de ‘4 hamer classificatie’. Dat wil zeggen:

Een vergaderlocatie met een zakelijke luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

Zo weet u zeker dat uw vergadering een succes wordt.

Vergaderruimtes

Agora biedt vele interessante ruimtes voor zakelijke events, waaronder vergaderruimtes. De ruimtes die zich specifiek lenen voor vergaderingen, zijn twee multifunctionele zalen:

  1. Okkerse & Schop Zaal (max. 48 personen in vergaderopstelling)
  2. Flevoland Zaal (max. 32 personen in vergaderopstelling)

Deze twee zalen zijn samen te voegen met de naastgelegen Wisselplein Foyer. Zo ontstaat er een ruimte die geschikt is voor circa 600 personen. De twee vergaderzalen zijn intiem genoeg om ook in klein comité te kunnen vergaderen.

Technische (vergader)faciliteiten

Als theater, bioscoop en congrescentrum hebben wij uiteraard ook alle technische faciliteiten in huis om uw vergadering tot een succes te maken. Van bioscoopprojector tot katheder en van theatergeluidssyteem tot beamer: the sky is the limit.

Vergaderarrangementen

Wilt u een makkelijk te boeken vergaderarrangement met een vaste prijs per persoon? Wij bieden een 4 uurs–, 8 uurs en een 12 uurs-arrangement.

Culinaire invulling van uw vergadering

Een vergadering is bij ons pas geslaagd als de inwendige mens ook tevreden is. U kunt uw vergadering combineren met een verrassende lunch, fingerfood, smakelijke tapas of een walking dinner. Wij maken van uw vergadering graag een groot feest.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in Agora als vergaderlocatie in Lelystad? Neemt u dan contact op met Hoofd Horeca & Congressen, Jennifer van Dijk, via j.vandijk@agora-lelystad.nl of via telefoon op 0320-239242. Ons bezoekadres is Agorabaan 12, 8242 CG in Lelystad.

of bel ons op 0320-239242

Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum

Agora biedt voor iedere zakelijke bijeenkomst een eigentijdse en inspirerende omgeving. Ons prachtige, kleurrijke en spraakmakende gebouw vormt het ideale decor voor congressen, vergaderingen, feesten, tv-opnames en productpresentaties. De diverse multifunctionele theater- en bioscoopzalen en foyers bieden eindeloze mogelijkheden. Voorzien van alle technische faciliteiten én een uitstekende catering.

Contact

Agorabaan 12
8224 JS Lelystad
Tel algemeen: 0320 - 239230

Tijdens de zomervakantie gelden de volgende afwijkende openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag: 13:00 – 16:00 uur.

Contactpersoon: Jennifer van Dijk
Tel: 0320 - 239242
Email: j.vandijk@agora-lelystad.nl

Nieuwsbrief

Ja, ik blijf graag op de hoogte:


ManVrouw

Hoe kunt u ons vinden?