THEATERARRANGEMENTEN

Maak uw bijeenkomst nóg leuker en persoonlijker door deze te combineren met de mooie, boeiende en verrassende wereld van theater. Op deze manier kunt u met uw medewerkers, zakenrelaties of prospects genieten van een onvergetelijk avondje uit. Speciaal voor u hebben wij unieke theaterarrangementen samengesteld:

Theaterarrangement Compleet €33,50
• Wij ontvangen u met koffie en petit fours
• U bezoekt een voorstelling uit onze selectie
• Na afloop is er een gezellige nazit in de foyer
met een hapje en een drankje

Theaterarrangement met Bubbels €37,50
• Wij ontvangen u met een glas prosecco en zoute koekjes
• U bezoekt een voorstelling uit onze selectie
• Na afloop is er een gezellige nazit in de foyer met een
uitgebreide Theaterborrel (drankjes met een hapjesassortiment)

Theaterarrangement met Seizoensdiner €47,50 (vanaf 15 personen)
• Wij ontvangen u met een (alcoholisch) drankje
• Wij serveren een buffet met verschillende
seizoensgerechten
• Ter afsluiting serveren wij koffie met bonbons
• U bezoekt een voorstelling uit onze selectie

Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.

Uiteraard kunnen wij andere op maat gemaakte arrangementen samenstellen.

Ook als u een andere voorstelling op het oog heeft. Informeer naar de vele
mogelijkheden bij Jennifer van Dijk, tel. 0320-239242 of mail naar
j.vandijk@agora-lelystad.nl.


VOORSTELLINGEN BIJ THEATERARRANGEMENTEN

 

Opera Trionfo – Antigona
DO 12 NOV 20:15u
Première – *meerprijs van € 2,50

Met de opera ‘Antigona’ schreef de achttiende-eeuwse Italiaanse componist Tommaso Traetta een meeslepend meesterwerk, gebaseerd op de gelijknamige Griekse tragedie. Het verhaal is rauw, de muziek wonderschoon. Muziektheater op zijn best.

 

Scapino Ballet Rotterdam – HENRY
DO 19 NOV 20:15u

Itamar Serussi is een rijzende ster aan het dansfirmament. De nieuwe huischoreograaf van Scapino Ballet maakte een overdonderende entree. In ‘HENRY’ laat de Israëliër opnieuw de energieke bewegingsstijl zien die hem zo bijzonder maakt.

 

André Kuipers – Ruimtevaartcollege
ZO 13 DEC 15:00u
*meerprijs van € 2,50

Aan de hand van vele video’s en foto’s laat André Kuipers op boeiende wijze zien hoe hij zijn grote droom als astronaut verwezenlijkte. Een ruimtevaart-college vol humor, verbazing en opmerkelijke feiten, dat menigeen aan het denken zal zetten.

 

The Analogues – Magical Mystery Tour LIVE
DO 14 JAN 20:15u

Tijdens ‘Magical Mystery Tour’ wordt het gelijknamige legendarische album van The Beatles door de multi-instrumentalisten van The Analogues integraal gespeeld. Muziek die trouwens door The Beatles nooit live is uitgevoerd.

 

Jon van Eerd – Harrie Babba
WO 20 JAN 20:15u

Bent u toe aan het beste medicijn tegen de sleur, een gegarandeerde kuur tegen verdriet, kommer en kwel? In ‘Harrie Babba’ moet Harrie Vermeulen, als geest uit de fles, elke willekeurige gek gehoorzamen die hem tevoorschijn haalt. Als vanouds loopt alles finaal in de soep en drijft Harrie iedereen tot wanhoop.

 

Barrage – Barrage 8
WO 27 JAN 20:15u

Het internationale strijkersensemble Barrage krijgt al jaren vele liefhebbers aan de voeten en op de banken met een veelkleurige muzikale cross-over. Zowel Mendelssohn als Metallica, folksongs, pop, bigband-klassiekers en latin jazz komen voorbij.

 

NUHR – Draai het eens om
VR 29 JAN 20:15u

De mannen van NUHR draaien alles eens om, volgens de wetten van NUHR, waar onzin ineens blijkt te kloppen. Want alles wat vast zit, kan los. Met de botte bijl of het fileermes.

 

The African Mamas & Leoni Jansen – Graceland: De muziek en het verhaal
WO 10 FEB 20:15u

The African Mamas zijn terug! Met Leoni Jansen en een swingende band brengen de Zuid-Afrikaanse topzangeressen het fascinerende verhaal van Paul Simons’ legendarische album ’Graceland’. Met o.a. ‘Homeland’ en ‘You can call me Al’.

 

Zij is de baas! – Bastiaan Ragas, Anne-Marie Jung en Lieneke le Roux
ZA 19 MRT 20:15u

Het cabarettheater ‘Zij is de baas!’ combineert onvergetelijk mooie hits met heerlijk botte grappen, geschreven door Marjolein Beumer, dé schrijfster van de succesvolle film ‘Soof’. Het hilarische stuk gaat over liefde, ambitie, leeftijd, seks en veel gestuntel.

 

Ashton Brothers – Enfants Terribles
VR 8 APR 20:15u
*meerprijs van € 2,50

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies uit de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terechtkwamen bij de Ashton Brothers. Die smolten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij.

 

Bram van der Vlugt en Oren Schrijver – Op bezoek bij meneer Green
DO 24 MRT 20:15u

De 86-jarige weduwnaar meneer Green (Bram van der Vlugt) leeft teruggetrokken in zijn flat. Tot er een jonge zakenman bij hem op de stoep staat. Hij heeft een taakstraf en moet zes maanden lang wekelijks bij meneer Green op bezoek. een bitterzoete komedie en zich vervolgens ontvouwt tot een prachtig drama.

 

Simon Keizer – Ik & Simon
DO 26 MEI 20:15u

Zanger Simon Keizer van het populaire Volendamse duo Nick & Simon gaat komend seizoen zonder zijn muzikale wederhelft het theater in. Een primeur! De titel van het theaterconcert doet vermoeden dat het dit keer ook echt helemaal om hem draait. Met nieuwe liedjes en zelfgeschreven columns laat Simon een persoonlijke kant van zichzelf zien en horen.

 

 

Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum

Agora biedt voor iedere zakelijke bijeenkomst een eigentijdse en inspirerende omgeving. Ons prachtige, kleurrijke en spraakmakende gebouw vormt het ideale decor voor congressen, vergaderingen, feesten, tv-opnames en productpresentaties. De diverse multifunctionele theater- en bioscoopzalen en foyers bieden eindeloze mogelijkheden. Voorzien van alle technische faciliteiten én een uitstekende catering.

Contact

Agorabaan 12
8224 JS Lelystad
Tel algemeen: 0320 - 239230

Tijdens de zomervakantie gelden de volgende afwijkende openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag: 13:00 – 16:00 uur.

Contactpersoon: Jennifer van Dijk
Tel: 0320 - 239242
Email: j.vandijk@agora-lelystad.nl

Nieuwsbrief

Ja, ik blijf graag op de hoogte:


ManVrouw

Hoe kunt u ons vinden?