Nationaal E-mail Onderzoek 2015

Blinker presenteert alweer de derde editie van het Nationaal E-mail Onderzoek. Dit jaarlijkse onderzoek beperkt zich niet alleen tot e-mail, maar kijkt ook naar andere communicatiekanalen zoals Facebook en Whatsapp. Het einddoel van het onderzoek is: ‘het in kaart brengen van het e-mail en social media gebruik van Nederlanders om marketeers te helpen betere beslissingen te nemen’.

In totaal zijn aan 2.036 respondenten van 14 t/m 65-plus 28 vragen voorgelegd. De antwoorden op die vragen helpen marketing- en communicatieteams keuzes te maken en prioriteiten te stellen als het gaat om de inzet van e-mail- en andere marketing- en communicatiekanalen. In de onderstaande infographic zijn de belangrijkste resultaten weergegeven.

Bron: Blinker

Zakelijke website infographic_2015

Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum

Agora biedt voor iedere zakelijke bijeenkomst een eigentijdse en inspirerende omgeving. Ons prachtige, kleurrijke en spraakmakende gebouw vormt het ideale decor voor congressen, vergaderingen, feesten, tv-opnames en productpresentaties. De diverse multifunctionele theater- en bioscoopzalen en foyers bieden eindeloze mogelijkheden. Voorzien van alle technische faciliteiten én een uitstekende catering.

Contact

Agorabaan 12
8224 JS Lelystad
Tel algemeen: 0320 - 239230

Tijdens de zomervakantie gelden de volgende afwijkende openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag: 13:00 – 16:00 uur.

Contactpersoon: Jennifer van Dijk
Tel: 0320 - 239242
Email: j.vandijk@agora-lelystad.nl

Nieuwsbrief

Ja, ik blijf graag op de hoogte:


ManVrouw

Hoe kunt u ons vinden?