KERSTBORREL OF NIEUWJAARSRECEPTIE

Scarlet Zaal III

 

Als personeelsvereniging bent u altijd op zoek naar bijzondere evenementen en activiteiten voor uw medewerkers en/of relaties. Zeker nu de feestdagen dichterbij komen, denken wij graag met u mee.

In de theatrale en gastvrije ambiance van Agora wordt uw Kerstborrel of Nieuwjaarsreceptie een bijzondere beleving. Allereerst wordt u feestelijk ontvangen met een glaasje Prosecco en smakelijke winterse hapjes. Vervolgens kunt u gedurende 2 uur genieten van een ‘Drankarrangement’.

Prijs: €29,50 p.p. excl. btw (vanaf 20 personen)

Uiteraard is het ook mogelijk om uw borrel of receptie te combineren met een theatervoorstelling of een film. Neem hiervoor contact op met Jennifer van Dijk via j.vandijk@agora-lelystad.nl of telefonisch op 0320-239-242.

Tegoedbon theater algemeenTheaterbon in uw kerstpakket
Ook kunnen wij Agora in uw kerstpakket aanbieden, in de vorm van een feestelijk verpakte Agora Cadeaukaart. Onze Cadeaukaart is er al vanaf €10,- tot aan elk gewenst bedrag.

Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum

Agora biedt voor iedere zakelijke bijeenkomst een eigentijdse en inspirerende omgeving. Ons prachtige, kleurrijke en spraakmakende gebouw vormt het ideale decor voor congressen, vergaderingen, feesten, tv-opnames en productpresentaties. De diverse multifunctionele theater- en bioscoopzalen en foyers bieden eindeloze mogelijkheden. Voorzien van alle technische faciliteiten én een uitstekende catering.

Contact

Agorabaan 12
8224 JS Lelystad
Tel algemeen: 0320 - 239230

Tijdens de zomervakantie gelden de volgende afwijkende openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag: 13:00 – 16:00 uur.

Contactpersoon: Jennifer van Dijk
Tel: 0320 - 239242
Email: j.vandijk@agora-lelystad.nl

Nieuwsbrief

Ja, ik blijf graag op de hoogte:


ManVrouw

Hoe kunt u ons vinden?