Uw ideale feestlocatie vindt u bij Agora Theater, Bioscoop en Congrescentrum in Lelystad!

Een theatrale, designvolle en gastvrije locatie nodig voor een feest? Het spraakmakende en kleurrijke gebouw van Agora in Lelystad vormt het ideale decor om van uw festiviteit een bijzondere belevenis te maken. Mede dankzij onze kwaliteit, gastvrijheid, technische faciliteiten en creativiteit kan u als klant uw eigen feest creëren in elke gewenste uitstraling.

Centrale feestlocatie

Allereerst ligt ons spraakmakende pand in Lelystad en is daarmee centraal gelegen in het land en toch weg van de files. Agora is goed bereikbaar, met parkeerplaatsen in overvloed, een bushalte voor de deur en de NS op loopafstand.

Fantastische feestruimtes

Organiseert u graag een geweldig feest in een eigentijdse omgeving met een frisse uitstraling? Dan is Agora de juiste feestlocatie voor u. Onder de vele zalen die wij bieden, bevinden zich twee ruimtes die bij uitstek geschikt zijn voor feesten.

Van Wijnen Zaal
De Van Wijnen zaal, onze kleine theaterzaal, leent zich uitstekend voor (grote) feesten. Door het inschuiven van de tribune ontstaat een zaal met een oppervlakte van 250 vierkante meter. Daarnaast is er de mogelijkheid om een extra bar te plaatsen. Zo biedt deze ruimte onbeperkte feestmogelijkheden. Een band of DJ kan in deze zaal, waar uiteraard alle technische faciliteiten aanwezig zijn, voor een fantastisch feest zorgen. Meer informatie over de Van Wijnen Zaal.

Podium Stipte Zaal
Ook het podium van onze grote Stipte Zaal, hét paradepaartje van Agora, biedt een geweldige mogelijkheid voor een groot feest. Een diner dat uit de lucht komt? Lunchen op een omhoog rijzende orkestbak? Met creativiteit wordt het ondenkbare realiteit. U als klant creëert uw eigen feest.

Wat maakt Agora Theater, Bioscoop en Congrescentrum bijzonder?

Het unieke van onze locatie is dat u uw feest of feestelijke bijeenkomst kunt combineren met de verrassende wereld van theater en film. Omdat wij ons vak heel goed verstaan en talent scouten, kunnen we tegen een lage prijs verrassende acts regelen voor een top avond. Klik hier voor onze Theaterarrangementen.

Feestarrangement

Maakt u liever gebruik van een reeds uitgewerkt feestarrangement, met een onbeperkt drankarrangement, zonder nacalculatie? Klik dan hier. Door de tijdbesparing, kunt u zich focussen op de puntjes op de i van uw feest. Met als resultaat een zinderende avond met tevreden gasten.

Technische faciliteiten

Als theater, bioscoop en congrescentrum hebben wij uiteraard ook alle technische faciliteiten in huis om van uw feest een belevenis te maken. Dankzij het juiste licht, geluid en beeld: het resultaat van de nieuwste theatertechnieken en optimaal maatwerk.

Culinaire invulling van uw feest

Een feestelijke bijeenkomst is voor ons pas geslaagd als ook de inwendige mens tevreden is. Combineer uw feest met een verrassende lunch, smakelijke tapas, een walking dinner of fingerfood. Ook werken wij graag met streekproducten: van een smakelijke wijn tot een biologisch stukje vlees. Wij leggen de lat hoog. Dankzij onze eigen faciliteiten en de samenwerking met de beste cateraars kunnen we aan alle wensen van onze klanten voldoen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in Agora als feestlocatie in Lelystad? Neemt u dan contact op met Hoofd Horeca & Congressen, Jennifer van Dijk, via j.vandijk@agora-lelystad.nl of via telefoon op 0320-239242. Ons bezoekadres is Agorabaan 12, 8242 CG in Lelystad.

Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum

Agora biedt voor iedere zakelijke bijeenkomst een eigentijdse en inspirerende omgeving. Ons prachtige, kleurrijke en spraakmakende gebouw vormt het ideale decor voor congressen, vergaderingen, feesten, tv-opnames en productpresentaties. De diverse multifunctionele theater- en bioscoopzalen en foyers bieden eindeloze mogelijkheden. Voorzien van alle technische faciliteiten én een uitstekende catering.

Contact

Agorabaan 12
8224 JS Lelystad
Tel algemeen: 0320 - 239230

Tijdens de zomervakantie gelden de volgende afwijkende openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag: 13:00 – 16:00 uur.

Contactpersoon: Jennifer van Dijk
Tel: 0320 - 239242
Email: j.vandijk@agora-lelystad.nl

Nieuwsbrief

Ja, ik blijf graag op de hoogte:


ManVrouw

Hoe kunt u ons vinden?