Evenement locatie Lelystad

Het bijzondere en kleurrijke gebouw van Agora, in het centrum van Lelystad, is uniek in Nederland en is een goede locatie voor een bijzonder evenement. Mede dankzij onze kwaliteit, gastvrijheid, de beste technische faciliteiten en creativiteit kan onze klant zijn eigen podium creëren in elke gewenste uitstraling.

Agora congrescentrum Lelystad

Congressen, evenementen, tv-producties, feesten, productpresentaties en brainstormsessies: Agora biedt voor iedere zakelijke bijeenkomst een eigentijdse en inspirerende omgeving. De theater- en bioscoopzalen, foyers, vergaderzalen en overige ruimtes in het gebouw zijn geschikt voor evenementen van 30 tot 800 deelnemers en voorzien van geavanceerde technieken. De zalen lenen zich daarnaast uitstekend om hierin verschillende sferen te creëren.

Het bijzondere gebouw biedt eindeloze mogelijkheden. Een feest op het podium, een diner dat uit de lucht komt, lunchen op een omhoog rijzende orkestbak; met creativiteit wordt het ondenkbare realiteit.

Evenementen organiseren

Wij maken van uw evenement een groots feest. Dankzij onze eigen faciliteiten en de samenwerking met de beste cateraars kunnen we aan alle wensen van onze klanten voldoen. Een verrassende lunch, fingerfood, smakelijke tapas of een walking dinner: wij leggen de lat hoog.
De mooie ligging maakt van Agora de ideale evenementenlocatie. Het gebouw ligt midden in het centrum en pal naast het Apollo Hotel. Het hotel biedt extra uitbreidingsmogelijkheden voor uw evenement en is het daarnaast een goede overnachtingsmogelijkheid.

Theaterarrangementen

Maak uw bijeenkomst nóg leuker en persoonlijker door deze te combineren met de mooie en verrassende wereld van theater (en film). Omdat wij ons vak heel goed verstaan en talent scouten, kunnen we tegen een lage prijs verrassende acts regelen voor een topavond. Op deze manier kunt u met uw medewerkers, zakenrelaties of prospects (betaalbaar) genieten van een onvergetelijk avondje uit.

Bereikbaarheid van Agora-congrescentrum Lelystad

Agora-congrescentrum ligt centraal in Nederland, dichtbij de snelweg (A6) en tóch buiten de drukte van de Randstad, met als voordeel: geen files, veel parkeergelegenheid (930 parkeerplaatsen) en de NS op loopafstand. Qua openbaar vervoer stopt de bus voor de voordeur. Voor een groot congres of ander evenement van groot belang voor een geslaagd event.

Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum

Agora biedt voor iedere zakelijke bijeenkomst een eigentijdse en inspirerende omgeving. Ons prachtige, kleurrijke en spraakmakende gebouw vormt het ideale decor voor congressen, vergaderingen, feesten, tv-opnames en productpresentaties. De diverse multifunctionele theater- en bioscoopzalen en foyers bieden eindeloze mogelijkheden. Voorzien van alle technische faciliteiten én een uitstekende catering.

Contact

Agorabaan 12
8224 JS Lelystad
Tel algemeen: 0320 - 239230

Tijdens de zomervakantie gelden de volgende afwijkende openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag: 13:00 – 16:00 uur.

Contactpersoon: Jennifer van Dijk
Tel: 0320 - 239242
Email: j.vandijk@agora-lelystad.nl

Nieuwsbrief

Ja, ik blijf graag op de hoogte:


ManVrouw

Hoe kunt u ons vinden?