Agora Theater, Bioscoop en Congrescentrum in Lelystad biedt een ideale congreslocatie!

Als professioneel theater, bioscoop & congrescentrum met 115.000 bezoekers per jaar is Agora bij uitstek geschikt voor zakelijke congressen in Lelystad: wij weten als geen ander hoe alle onderdelen van een evenement op elkaar afgestemd moeten worden. Wij hebben dan ook zeer tevreden opdrachtgevers, mede ook vanwege ons bijzondere gebouw en de prettige samenwerking. Ons kleurrijke pand ligt zeer centraal in Nederland en tóch buiten de drukte van de Randstad, met maar liefst 700 parkeerplekken en het NS station op loopafstand.

Agora biedt voor congressen een eigentijdse en inspirerende omgeving. Ons gebouw ademt een ruimtelijke sfeer. Onze modern uitgeruste intieme foyers vangen veel licht en zijn een prettige locatie voor ontspanning en het nuttigen van hapjes en drankjes. De diverse zalen stralen warmte en professionaliteit uit en zijn uitstekend geoutilleerd.

Grote Zaal
Vooral de Grote Zaal (730 personen) is één van de meest kleurrijke en sfeervolle theaterzalen die Nederland rijk is. Het paradepaardje van Agora leent zich uitstekend voor congressen. We kunnen de vloer in de Stipte Zaal verstellen of rijen stoelen weghalen, zodat de zaal de indeling krijgt die onze klant wenst. Allround technici behoren tot de vaste ploeg van het theater en staan onze opdrachtgever permanent terzijde tijdens een congres.

Van Wijnen Zaal
Ook de kleine Van Wijnen Zaal (200 personen) is geschikt voor een congres. Met de inschuifbare tribune en de mogelijkheid om een mobiele bar te plaatsen, biedt deze zaal na afloop van een congres de mogelijkheid om de dag feestelijk af te sluiten.

Subruimtes
De bioscoopzalen, foyers, vergaderzalen en overige ruimtes in het gebouw zijn geschikt voor evenementen van 30 tot 1.500 deelnemers en voorzien van geavanceerde technieken. Heeft u tijdens uw congres subruimtes nodig voor brainstorms of workshops? Dan is er voldoende keuze in Agora zelf en indien nodig, kan er uitgeweken worden naar het naastgelegen hotel.

Congresarrangement

Als u liever gebruik maakt van een congresarrangement dat wij reeds voor u uitgewerkt hebben? Klik dan hier. Door de tijd die u hiermee bespaart, kunt u zich focussen op de puntjes op de i van uw congres. Met een prachtig congres en tevreden gasten als resultaat.

Theater of filmarrangement

Agora theater, bioscoop & congrescentrum biedt iets extra’s ten opzichte van andere accommodaties. Wij kunnen congressen combineren met de mooie en verrassende wereld van theater (en film). Omdat wij talent scouten, kunnen we verrassende acts regelen tegen een lage prijs. Klik hier voor onze Theaterarrangementen.

Overnachtingsmogelijkheden en nevenactiviteiten

Het naastgelegen hotel biedt naast extra uitbreidingsmogelijkheden ook een goede overnachtingsmogelijkheid. Mocht u een meerdaags congres willen organiseren, dan is dat in Agora Lelystad zeker mogelijk. Ook kunnen we nevenactiviteiten organiseren voor congresbezoekers indien u een combinatie wenst met de historie of de natuur die Lelystad en Flevoland rijk is, zoals de Bataviawerf, Schokland of de Oostvaardersplassen.

Culinaire invulling van uw congres

Een bijeenkomst is pas echt geslaagd als ook de inwendige mens ook tevreden is. Combineer uw congres met een verrassende lunch, fingerfood, smakelijke tapas of een walking dinner. Wij leggen de lat graag hoog. Dankzij onze eigen faciliteiten en de samenwerking met de beste cateraars kunnen we aan alle wensen van onze klanten
voldoen. Kortom, wij maken van uw congres een groot succes.

Technische (congres)faciliteiten

Uiteraard bieden wij als theater, bioscoop en congrescentrum alle technische faciliteiten om van uw congres een groot succes te maken. Van bioscoopprojector tot katheder en van theatergeluidssysteem tot een mediascherm: the sky is the limit.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in Agora als congreslocatie in Lelystad? Neemt u dan contact op met Hoofd Horeca & Congressen, Jennifer van Dijk, via j.vandijk@agora-lelystad.nl of via telefoon op 0320-239242. Ons bezoekadres is Agorabaan 12, 8242 CG in Lelystad.

Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum

Agora biedt voor iedere zakelijke bijeenkomst een eigentijdse en inspirerende omgeving. Ons prachtige, kleurrijke en spraakmakende gebouw vormt het ideale decor voor congressen, vergaderingen, feesten, tv-opnames en productpresentaties. De diverse multifunctionele theater- en bioscoopzalen en foyers bieden eindeloze mogelijkheden. Voorzien van alle technische faciliteiten én een uitstekende catering.

Contact

Agorabaan 12
8224 JS Lelystad
Tel algemeen: 0320 - 239230

Tijdens de zomervakantie gelden de volgende afwijkende openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag: 13:00 – 16:00 uur.

Contactpersoon: Jennifer van Dijk
Tel: 0320 - 239242
Email: j.vandijk@agora-lelystad.nl

Nieuwsbrief

Ja, ik blijf graag op de hoogte:


ManVrouw

Hoe kunt u ons vinden?