Agora Congrescentrum Lelystad

Agora is niet alleen een prachtig theater en mooie bioscoop, maar ook een eigentijds en inspirerend congrescentrum, dat zeer centraal in Nederland ligt. Dankzij onze jarenlange ervaring met het faciliteren en uitvoeren van congressen en evenementen zijn we de 2e Beste Congreslocatie van Midden-Nederland geworden en staan we de 4e op de ranglijst van heel Nederland. Elk jaar opnieuw herbergt Agora Congrescentrum honderden evenementen in haar multifunctionele gebouw, van groot tot klein, voor organisatoren uit heel Nederland. En naast deze vele events zijn er elk theaterseizoen vele artiesten en theatergezelschappen op het podium te bewonderen; van aanstormend talent tot grootse namen.

Bekijk de congreszalen

Congrescentrum Lelystad

Bewaren

Congrescentrum Lelystad Agora biedt u:

 • Een mooie centrale ligging voor een congres of evenement
 • Een flexibele agenda
 • Een passende en betaalbare prijs
 • Een bijzondere culturele omgeving
 • 10 verschillend ingerichte ruimtes voorzien van perfecte technische faciliteiten
 • Besloten ruimtes met veel privacy
 • Eén aanspreekpunt van het begin tot het eind
 • Voldoende (goedkope) parkeergelegenheid
 • Uitstekend culinair maatwerk
 • Gastvrij en klantvriendelijk personeel
 • Gratis Wi-Fi in het gehele pand
 • Apollo Hotel pal naast Agora met 68 comfortabele kamers

 

Agora Congrescentrum Lelystad biedt u een uitstekend podium voor uw congres, feest, conferentie, vergadering, productpresentatie of beurs.

 

Evenementen

Welke evenement u dan ook zou willen organiseren: Agora biedt u de ideale locatie voor bijvoorbeeld uw beurs, congres, feest, productpresentatie of personeelsbijeenkomst.

Beurzen

Zoekt u een bijzondere locatie voor uw beurs? Wilt u deze keer geen grote hal, maar iets unieks? Agora Congrescentrum biedt u de juiste ambiance voor uw beurs.

Vergaderen

Vergaderen in het kleurrijke gebouw van Agora betekent inspirerend en productief overleggen in een klantvriendelijke omgeving. Wij bieden verschillende vergaderpakketten, maar kunnen ook een op maat gemaakt vergaderarrangement leveren. Agora heeft de ‘4 hamer’ classificatie: een vergaderlocatie met een zakelijke luxueuze uitstraling die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen.

Bedrijfsfeesten

Voor bijna alle bedrijfsfeesten bent u bij Agora aan het juiste adres. Het succesvol bereiken van uw doelstelling om uw medewerkers, zakenrelaties of prospects een fantastisch feest te bezorgen, staat bij ons op nummer 1.

Uw evenement is bij ons in goede handen

Wij streven naar een succesvolle samenwerking, waarbij we samen met u een schitterend congres, bedrijfsfeest of evenement organiseren. Uw evenement is bij ons in de juiste handen. Wij denken altijd met u mee en zorgen ervoor dat u uw doelstelling bereikt. Onze multifunctionele congreszalen, centrale toplocatie, verrassende culturele omgeving en zeer belangrijk: onze flexibele agenda dragen hieraan bij. Agora biedt voor elke type evenement verschillende mogelijkheden, zodat u hoe dan ook een verrassend evenement of een onvergetelijk congres meemaakt.

Wij bieden een veelzijdige en ruime congreslocatie

Ons artistieke gebouw, met 10 verschillende ruimtes en gratis Wi-Fi door het gehele pand, is het veelzijdig en ruim. Elke ruimte is aanpasbaar aan uw wensen. Of u nu één zaal nodig heeft of het hele pand; graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden die Agora Congrescentrum te bieden heeft. U heeft altijd één vast aanspreekpunt. Uiteraard staan wij garant voor uitstekend culinair maatwerk. Agora is voorts uitstekend te bereiken en met twee parkeergarages naast en nabij het congrescentrum er is voldoende (goedkope) parkeergelegenheid.

Vind een passende zaal voor uw evenement!

Agora is een kleurrijk en eigentijds congrescentrum. Naast een congrescentrum herbergt onze multifunctionele locatie ook een theater en een bioscoop. Voor zowel grote als kleine evenementen heeft Agora congrescentrum dus alles in huis om van uw evenement een groot succes te maken. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website en ontdek wat Agora allemaal te bieden heeft voor uw evenement.

Kies een zaal

Bekijk onze congreszalen

Agora Theater, Bioscoop & Congrescentrum

Agora biedt voor iedere zakelijke bijeenkomst een eigentijdse en inspirerende omgeving. Ons prachtige, kleurrijke en spraakmakende gebouw vormt het ideale decor voor congressen, vergaderingen, feesten, tv-opnames en productpresentaties. De diverse multifunctionele theater- en bioscoopzalen en foyers bieden eindeloze mogelijkheden. Voorzien van alle technische faciliteiten én een uitstekende catering.

Contact

Agorabaan 12
8224 JS Lelystad
Tel algemeen: 0320 - 239230

Tijdens de zomervakantie gelden de volgende afwijkende openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag: 13:00 – 16:00 uur.

Contactpersoon: Jennifer van Dijk
Tel: 0320 - 239242
Email: j.vandijk@agora-lelystad.nl

Nieuwsbrief

Ja, ik blijf graag op de hoogte:


ManVrouw

Hoe kunt u ons vinden?